Cloud

STILL a valóságban

Img

Erő, pontosság, ergonómia, biztonság és környezetkímélés.

Ez az intelligens hatékonyság!

Gyorsulás, ergonómia és biztonság tökéletes szinergiában az intelligens asszisztens rendszerekkel - ez a STILL RX család. A szállítási feladatok leghatékonyabb és legtisztább megoldása logisztikában. Függetlenül attól, hogy egy tonnát vagy nyolc tonnát szeretne mozgatni: Elektromos targoncákból álló flottánkban garantáltan minden kihíváshoz megtalálja a megfelelő gépet.

Amit a vállalat alapítója, Hans Still 1920-ban nagy kreativitással, vállalkozói szellemmel és minőséggel indított útjára, mára az intralogisztika intelligens vezérlésének vezető szállítójává nőtte ki magát.

Ma a kutatás-fejlesztés, a gyártás, a marketing és a szerviz területén mintegy 9.000 képzett munkatárs dolgozik azon, hogy ügyfeleink igényeit világszerte kielégítsük. Mindezt STILL értékeink teszik lehetővé, amelyek tevékenységünk sarokkövei: integritás, együttműködés, bátorság és kiválóság.

A vállalati siker kulcsa és a STILL több mint 100 éves vállalkozói sikereiért nagyrészt felelősek a rendkívül hatékony termékek, amelyek a nagy- és kisvállalkozások számára készült átfogó iparág-specifikus csomagoktól kezdve a hatékony raktár- és anyagáramlás-menedzsmentet szolgáló számítógépes logisztikai programokon át a vezető automatizálási megoldásokig terjednek. Annak érdekében, hogy Ön pontosan azt a megoldást kapja, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek, és amelyik maximális hozzáadott értéket nyújt Önnek, a STILL-re mindig számíthat a szemmel látható tanácsadásban is. A műszaki szakértelem, az Ön igényeinek alapos megértése és a gyakorlatias mentalitás értékesítési és tanácsadó csapataink védjegye.

A STILL elismert innovációs ereje erős alapokon nyugszik: A STILL 2006 óta a KION csoport tagja, amely az eladott darabszámot tekintve Európa legnagyobb targonca- és raktárberendezés-gyártója. A KION-csoporton belül a STILL egy erős és agilis hálózat előnyeit élvezheti, amely a legjobb feltételeket kínálja a termékfejlesztésekhez, amelyek az Ön mint ügyfél számára gazdasági hozzáadott értékben térülnek meg: A globálisan aktív KION Group több mint 36.000 alkalmazottja több mint 100 országban dolgozik.

Ennek az erős csoportnak a tagjaként a STILL a targoncák, raktári berendezések, szoftverek és szolgáltatások intelligens irányítását valósítja meg.

STILL filozófia

100 éve fejlesztjük a jövőt!

Partnereink sikere már több, mint 100 éve áll folyamatosan a munkánk középontjában. Még ma is minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megértsük egyedi igényeiket, és azokra innnovatív ötletek formájában kínáljunk hatékony megoldásokat. Szenvedélyesen úttörő gondolkodók vagyunk, olyan intralogisztikai megoldásokat fejlesztettünk és valósítottunk meg, melyek értéke messze túlmutat a részek közös összegénél. Most is az a célunk, hogy feltaláljuk a jövőt az Ön számára.

 1. Azt tesszük, ami helyes.

  Az etikai, fenntarthatósági és megfelelési normák szerint cselekszünk. Mondjuk, amit teszünk, és "betartjuk a szavunkat". Soha nem lépünk vissza a vállalásainktól. Az igazat, nyíltan és időben kommunikálunk.

 2. Változunk és újítunk.

  Bátorítjuk az új ötleteket. Értékeljük az eltérő véleményeket és a sokszínűséget. Elfogadjuk az új megoldásokat és vállaljuk a kiszámított kockázatokat. Cselekszünk és hozzájárulunk közös céljaink eléréséhez.

 3. Megbízunk egymásban.

  Erős és együttműködő csapatszellemmel közelítjük meg feladatainkat. Nyíltan megosztjuk ötleteinket, és teljes elkötelezettségre törekszünk. Erős, hosszú távú kapcsolatokat építünk ki. Úgy bánunk másokkal, ahogy mi is szeretnénk, hogy velünk bánjanak.

 4. Kiemelkedő ügyfélértéket teremtünk.

  Innovációval alakítjuk az iparágat. Megértjük ügyfeleink igényeit, és kiváló megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtunk. Folyamatosan növeljük a hatékonyságot és az egyszerűséget. Befektetünk az embereinkbe és a technológiánkba, hogy biztosítsuk a jövőbeli sikert.